"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories

Sape la reka logo ni..hakhak..over la pulak..

Warna putih Daudsu pakai tu ok la..

Jersi Keeper..cantik kalau tambah situ "BERSIH 2.0"..haha

Ghaddar dan Shakir dengan jersi jenama warrior





Baju berjangok pun ada..


Harga pun buleh tahan woo..RM79.90..

gambar: userun kelate.net dan kelantan FA.com..TQ bro..


GOMO KELATE GOMO!

Kembar ngn pok sedara dia main air...

Rumah jiran tenggelam tangga..kanak2 tunggu giliran nak naik rakit..

Seronok naik rakit sambil makan buah..

Abi tumpang sekaki..

Sejuk..

rilek je..


Kanak2 riang main air..














Giliran abi pulakkkkk..hahaha

pengangkutan rasmi musim banjir..

pagi2 dah turun main air..

Senarai Pemain Kelantan 2012
(Update Pengumuman KAFA)
Penjaga Gol
1 Khairul Fahmi Che Mat (Jersi
19)
2 Mohd Shahrizan Ismail (Jersi 1)
3 Syawzwan Yusof (Jersi 20)
Pertahanan
1 S. Subramaniam (Jersi 3)
2 Farisham Ismail (Jersi 6)
3 Rizal Fahmi Rosid (Jersi 17)
4 Aziz Ismail (Jersi 11)
5 Nik Shahrul Azim (Piala
Presiden) (Jersi 5)
6 Daudsu Jamaludin (Jersi 15)
7 Zairul Fitree Ishak (Jersi 24)
8 Azizi Mat Rose *Baru* (Jersi 2)
Tengah
1 Badri Radzi (Jersi 16)
2 Shakir Shaari (Jersi 8)
3 Izuan Salahudin (Jersi 26)
4 Nurul Azwan Roya (Jersi 12)
5 khairul Izuan Rosli (Piala
Presiden) (Jersi 27)
6 S Chanturu (Jersi 23)
7 Norfarhan Mohamad *Baru*
(Jersi 10)
8 Indra Putra Mahayudin *Baru*
(Jersi 13)
9 Emmanuel Okine (Import/
Kontrak 2 Tahun) *Baru* (Jersi 4)
10 Zamri Ramli (Jersi 14)
Penyerang
1 Norshahrul Idlan Talaha (Jersi 9)
2 Ramzul Zahini Adenan (Jersi 7)
3 Aris Zaidi (Piala Presiden)(Jersi
28)
4 Mohd Ghaadar (Import/Kontrak
2 Tahun) *Baru* (Jersi 22)
5 Denny Antwi (Import/Kontrak 2
Tahun) *Baru* (Jersi 18)
6 Azlan Ismail **Baru** (Jersi 25)



Walau agak terlewat berbanding rakan lain, tetapi masih awal berbanding dengan sebahagian yang lain..Ilmu bukan pengalaman yang boleh diukur dengan usia, tetapi sijil itu tetap diperlukan untuk meletakkan diri sebaris dengan mereka-mereka....Alhamdulillah..


Tiba2 teringat zaman sekolah dulu...agak2 yang mana satu saya?hahaha


Walaupun raya lambat lagi, Saya (skema sikit) ingin mengucapkan selamat hari raya sebab saya takut x sempat nak update blog ni sebab sibuk nak sambut raya kat kelantan (tahun ni giliran beraya kat kampung aku..hahahaha)..Ucapan ini saya tujukan kepada semua pengunjung blog huduh ni, keluarga, sahabat, ahli kelate. net, ahli MyKelate.net, peminat bola kelantan dan Malaysia (juga peminat MU), murid-murid, cekgu2, tukang ziarah blog, tukang tinggal jejak, tukang tinggal iklan mahupun insan tersalah klik(nak cari web lucah, tapi terklik link blog ni..)hahaha, seluruh umat Islam dan bukan islam yang baru berjinak-jinak dengan agama Islam..Maaf Zahir dan Batin..

dari saya :MOHD AZRIL( nama dalam ic) baduk ( nama dalam KDN ) ambo( dalam MYK ) dan Ustaz (dipanggil kat sekolah..errr..)

Selamat menjalankan Ibadah Puasa kepada semua muslimin dan muslimat..Semoga ramadhan tahun ini dapat mendiidk hati dan jiwa kita ke arah kebaikan..



Alhamdulillah..akhirnya Kelantan dapat juga menjulang piala ini..Tahniah kepada semua Pemain dan Pengurusan serta penyokong NO3 Kelantan!Penyokong no 1 x tahu tuuu..try tel bagitau..dapat la dalam 2-3 duit lagi..hehehe

Mung penyokong TRW no berapo?jawab2!!


Terbaikkk!!!

MAL 2-1 LUBNAN

“Jadikanlah sabar dan solat sebagai penolongmu. Dan sesungguhnya yang demikian itu sungguh berat, kecuali bagi orang-orang yang khusyuk”
(QS: Al-Baqarah 2:45)



Menunggu masuknya waktu solat..


Kewajipan..





Semoga keberkatan mengiringi semangat dan minat kita..Diharap gambar ini dapat mengawal nafsu sebahagian penonton yang melontar objek dan memaki hamun semasa perlawanan..


P/s : gambar dari www.theredwarriors.com







Sangat Aktif..



Sangat Ceria..



LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..