"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories

Saje pilih tajuk macam tu..hahaha..selain dari baru bayar bil broadband setelah beberapa minggu hidup dalam kegelapan maklumat,aku rasa macam kembali untuk menjalani kehidupan yang biasa seperti sediakala..berdepan dengan karenah budak2 dan rakan sejawat.Bezanya kali ni aku berseorangan di Seremban.Aku juga sudah tidak sabar untuk kembali aktif untuk merosakkan anak tekak aku di stadium bila the red warrior beraksi..Gomo Kelate Gomo!Apapun malas aku nak ambik pot pasal Mat Butler lari dari umah semata2 nak jadi amah kat yangon..lantak dia la..aku harap abang ya(sathianatan) boleh bawak wira merah pergi jauh kali ni.Paling tidak pun ke final piala malaysia..hahahha

Pasal raya hari tu x de la yang luar biasa..biasa2 je.Balik kg x jem..datang seremban x jem..yang agak jem tu poket aku je..he2..tahun ni rasa meriah sikit pasal ada anak2..tetamu pun blh tahan ramai sampai x muat rumah.Yang menariknya pasal mercun.Dari pas maghrib sampai la pukul 2 pagi bunyi mercun x henti2 macam dok kat Iraq pulak..Nasib baik la aku dah sound awal2 budak2 jangan main mercun kat dekat2 rumah aku.Ada budak kecik nak tido..Setakat bunga api tu x kisah la.Aku pun bantai main..

layan gambar sekeping dua..




Pagi raya..


Majlis bercukur anak2 ku..

Gunting sikit..

Makan nasi pas solat raya..


Layan budak2..

3 comments

  1. Achu Tra  

    anok kembar ko?? tahniah dr ambo...sibuk la demo jjago hok kemba..kecik2 pesen lain..besa sikit lain pulok cerito dio...ambo kemba seiras ppuae..4 tahun doh

  2. gulaikawah  

    ho boh..kembar sepase..jate tino..

  3. Lovely Effa  

    anak2 buahku!

Post a Comment

LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..