"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories

Di saat berjuta umat Islam melakukan wukuf di Tanah Suci,aku dikejutkan dengan berita gembira..Alhamdulillah..Permohonan aku untuk bertukar ke Terengganu(lebih tepat, Besut) diluluskan..

Ini bermakna, sebulan lagi aku akan meninggal bumi beradat yang telah aku diami selama 7 tahun dan berhijrah ke pantai Timur..Mungkin ramai yang agak pelik kenapa aku memilih untuk berpindah ke Besut dan bukannya ke kelantan..ramai yang tidak tahu bahawa SKPK besut lebih dekat dengan kampung halaman aku berbanding dengan SKPK LATI di kelantan..Lebih kurang sejam lebih je..x la jem sangt nak balik kampung raya nanti.hehehe.

Ramai jugak yang bertanya,apa jenis kabel yang aku guna sampai permohonan aku diluluskan..Mintak maaf la, aku x guna kabel je..just nampak peluang yang ada, dan rezeki berpihak kepada aku..Alhamdulillah..

Tentang perasaan pulak,aku rasa gembira campur ngan sedih..Dah lama tinggal kat Seremban ni..Orang tua kata dah "jatuh bulu" kat seremban ni..Dah ingat setiap lorong dan kedai..Dah ada kawan2 yang selalu main boling, ping pong dan sebagainya..Sayang pulak rasa nak tinggal..Tapi takpe la,semoga hijrah aku ini boleh memberi kebaikan kepada diri aku dan orang lain..

Ini juga bermakna Stadium rasmi aku pasni ialah Stadium Sultan Mohd ke 4!yehaaaaaa...


2 comments

  1. zX  

    argh jelesnya kawe ... tadok dos la gu kacik hok buleh beli tiket final heheh

  2. baduk  

    ada final lagi ko abe?hehehe..pahni kena cari oghe la nak kirim etek mugo dok jauh ni..

Post a Comment

LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..