"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories

Dah lama x update..malas dan sgt sibuk...Jadi, sementara nak tunggu bola EURO(aku bukan penyokong belanda yeee..hehe), tampal gambar anak2 la kejap..

Versi abang Khalef x pakai baju..sekarang kan musim panas..

Adik Khalefa (pasni naik pangkat kakak kot..hehe) pun sama..Hidung berair je

Syok tidur lepas berebut nak main angry bird..

Sengih..




Hari2 nak main ipad..






Versi muslimah






Amin..





saje test kamera..

3 comments

  1. Puan Sue  

    salam `alaik...lama betul x jenguk ke blog gulai kawah ni..anak anak pon dah besar..masih 2 org atau dah bertambah? Kalau tak silap last sekali kak sue baca blog ni masa si kembar masih baby...

    Semuga anak anak akan sentiasa menjadi penyejuk hati dan penghibur dlm rumahtangga :)

  2. baduk  

    Tq kak su sudi singgah..masih dua orang..InsyaAllah tahun depan dapat la adik..hehe

  3. baduk  
    This comment has been removed by the author.

Post a Comment

LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..