"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories

Aku pelik betul nga perangai individu dalam FAM ni(BUKAN SEMUA)..ada ke dia bagi kemenangan percuma kat KL Plus?bodoh betul..dah hujan,padang penuh air,x dapat main,bukan salah kafa!!bak kata kawan aku,kalau lawan kat KL jalan jem,lambat main,bagi la mata free kat team lambat sampai sebab jalan jem!!NAK BAGITAU " ORANG TU", HUJAN BUKAN KERJA KAFA,TAPI KERJA TUHAN!!NAPE NAK TAKWILL..ALASAN LINE PADANG X BUAT,RUMPUT TAK POTONG,BLH TERIMA KE?SEDANGKAN KELANTAN MASA TU DAH 3 HARI HUJAN X HENTI!!!BANJIR!!TANGGUH JE LA!!!X CERDIK TOL!!!PATUT LA BOLA MALAYSIA X MAJU!!

4 comments

  1. Anonymous  

    abe, 1 dan 2 hagibule tu x uje pun..
    napo x potong ghumput waktu tu?
    3 haghi bule bawu uje x henti..
    patutnya dah buleh guno dah pade tu,
    ni sikek line pun x dok!

  2. Anonymous  

    mana tahu?kiosk KDN kat depan stadium..hari2 hujan..so,kalau tahu game x boleh main,x potong rumput,nape tak bagitau petang?nape pas tangguh baru nak bgtau x potong rumput?baca kenyataan datuk war macamana cubaan potong rumput dan buat line..wat line pun hiklang la hujan lebat..bukan pasal line..ni pasal FAM ngan kel..dah tgk gmbr bukti padang malam tu?heh..kalu x buta nampak line..

  3. Anonymous  

    Fakta sebenar 1 : Kerja-kerja menyiapkan padang SSM4 tidak boleh dijalankan semenjak 1 Januari 2009 lagi kerana masalah BAH kali ke 2 melanda seluruh negeri Kelantan. Hujan turun mencurah-curah hinggakan langsung tiada ruang untuk pekerja-pekerja SSM4 untuk bekerja memesin rumput dan menyiapkan garisan (line). Hinggakan hari perlawanan, adalah kemuncak hujan turun mencurah-curah, ibarat seperti banjir besar akan berlaku. Hujan turun non-stop dari pukul 3 pagi hinggalah keesokan hari 4 Januari 2009. Rumput terpaksa juga dimesin pada hari perlawanan & line tidak dibuat kerana padang teruk becak dengan air. Jika buat line, sia-sia sahaja kerana line tidak akan lekat dengan keadaan tersebut.

    hehehe..x tahu la kat tempat anony x hujan..tapi stdium dah lama banjir..dari 1hb!!!buka mata,buka minda,jangan lawan tuhan!

  4. splendid  

    hermes birkin bag
    hermes birkin
    hermes bag
    hermes handbags
    gucci handbags

Post a Comment

LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..