"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories1hb hari tu kami genap 6 bulan..Dah boleh makan nestum,bubur nasik...Susu pun kami nak botol besar..yang botol kecik blh la Abi dan Umi simpan untuk adik kami pulak nanti..hehehe

Abang x leh merangkak lagi..baru boleh buat gaya berenang je..Tapi x gerak2..Adik pulak dah merata-rata perginya..x payah umi sapu rumah dah..Adik dah sapu dengan baju adik..

Alhamdulillah abang dan adik sihat je..Ceria je selalu..Hari tu abang dan abang kena cucuk kat misi..Abang dan adik x nangis pun..

Hari tu kakak Haziqah ngan abang Hanzalah datang..Pastu Tokwan,Opah ngan Maksu datang..Bawak kami jalan2..Seronok..nanti minggu depan kami nak balik kampung kat Kelantan pulak..Nak jumpa ayah ngan mak..maklong, Mak Cik Ja, Mak Cik Ha, Pokji, Pokjir, Maksu Mira..Semua laaa..X sabar rasa..

Dah, Abang ngan adik nak tidur dah..Assalmualaikum semua..

0 comments

Post a Comment

LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..