"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories

Siri Mari Bercakap Dengan kembar Episod 2: Kereta Baru Kami!

Klik sini untuk baca episod 1...


Petang semalam Tok Wan datang dari Perak..Tok Wan Hepi je dok layan kami.Pagi tadi Tok Wan ajak kitaorang pergi jalan-jalan kat Seremban Parade..Kitaorang rilek je..Ummi je nampak lebih2..Abi ketat je muka..Takleh tido le tu..hehehehe..

Abang:Padan muka Abi kan adik..Ingat dia boleh tido la tu pagi ahad camni..
Adik:A'a..Selalu ummi je yang jaga kita pagi2..
Abang:Bestnya jalan2..dah lama terperap kat rumah kita..Asyik tengok TV je..Naik MPV kita pun dalam rumah je..x best langsung..
Adik:Dengar cerita kita nak dapat kereta baru hari ni?
Abang:Ye la kot..Tapi bukan Abi yang nak beli..Tok Wan yang nak sponsor.Abi bukan banyk duit sekarang ni..hehehe
Adik:X sabar la nak suruh diaorang habiskan piza ni..Nak balik cepat2.Boleh la kita try kereta baru kita..Apakata kita nangis kuat2..Ok tak?
Abang:Ok jom!

Dapat jugok kitaorang balik cepat2..Kami bantai menangis je sampai semua orang tengok..He2..Jom layan gambar kami..




MPV lama..Untuk perjalanan jauh je..


Abang cool sementara tunggu pizza..


Ummi dan adik..Cerah le mata ummi dapat cermin mata baru..Siap order spagetti lagi..Sedap ke?eeeee...lagi best mee bandung..



In progress..


Dah siap pun Abi pasang!


Nak tumpang ke?Sori la..kaki x sampai lagi..Tolong tolak boleh?



Bagi adik pulak try..Nape la diorang beli satu je..kena gilir pulak tu..x best..


Nasib baik ada airbag ni..kalu tak luka la dahi kita..

Abang:Nape adik rosakkan pelapik kaki kereta baru kiat ni?Geram betulll la..

(oleh kerana terlalu excited, pelapik kaki telah rosak di tendang oleh adik..hehehe..kena jahit la Ummi..)

4 comments

  1. SIR ZUL  

    wahh smart la kete adik2 ni..
    ada turbo x??hehe
    da besar mkin tomel la plak..

  2. gulaikawah  

    tengok abi dia la zul..den kan hensem..hahahah

  3. SIR ZUL  

    haha.. yela2 abi dia pun hensem..nak jgk~haha=p

  4. lin  

    AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

Post a Comment

LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..