"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories



Raya dah dekat..mybe 26hb pas semayang jumaat terus balik kg..x sabar rasanya.Tahun ni x tahu la balik ngan sape.harap suhaimi blh temankan..boring sorang2.tambah2 kalau jalan jem..

Tahun ni x buat persiapan pun..bz pasal benda lain..Baju raya pun x beli.beli biskut je bawak balik kat family..Apapun, pas raya ni pasti makin banyk keje..keje sek,keje majlis..pasal majlis,saya cerita kemudian la..

Raya ke 4 ni Kelate.net(KDN) wat majlis hari raya kat hotel juita inn..x sabar woo nak jumpa warga kdn yang lain..kali terakhir jumpa pun kat family Day PD hari tu..Kali ni mesti meriah punya..Tapi majlis tu kena pakai baju melayu..Baju raya x buat taun ni..bantai je la baju taun lepas..hahaha

1 comments

  1. lin  

    性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Post a Comment

LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..