"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories


Antara hidangan malam tu..

Tetamu khas..he2

Ngan Khalid Jamlus..

Ngan Kapten the reds Worriors..Piya(badhri Radzi)


Otai..Halim Napi
Daudsu Jamaludin

Indra, kawe, paan (farhan)
Ropi(Zairul Firi)

Dengan lagenda bolasepak kelantan...hashim mustapha..


6 comments

  1. manlaksam  

    Salam dari Pok Mae,
    Pertama kali Pok Mae singgah blog ni. Seronok tengok gambar-gambar, menarik belaka. Lama Pok Mae tak tengok gambar Hashim Mustapha.....terima kasih, InsyaAllah akan singgah selalu.

  2. akula  

    salam ziarah..

    Make male tu tak napok pun gulai kawah kegemaran rakyat klate.?

  3. gulaikawah  

    PM buke oghe kel..dia x makan gulaikawah..he2

  4. GombakRock  

    bila tgk gambar brader baduk dgn khalid jamlus teringat zaman dia main dgn selangor dulu..time tu dia agak pemalas...tapi skang ni bila dah main dgn kelantan dah rajin..tatau ar apa jenis tarbiah dari peter butler ataupun dari penyokong kelantan sendiri yg menyebabkan ada anjakan paradigma dlm diri khalid ni...haha

    peh!!ada gambar hashim mustapha tu!!..memang lagenda!!teringat zaman 90an dulu masa hashim mustapha,v.sundramoorthy dan dimitri kalkanov(bekas import selangor) bermain utk kelantan..hehe

  5. gulaikawah  

    x leh nak cakap la pasal khalid..cukup misteri..he2

  6. Anonymous  

    ske tgk farhan men bola..ncem..pe2 pn jgn trauma ngn kekalahan yg pas 2..keep it up!!usha ag,jgn cpt mglah!!love u so much,,red warriors..

Post a Comment

LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..