"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories

Majlis makan malam gala the reds warriors anjuran KAFA bersempena pelancaran tabung 'we care' telah berlangsung pada 15 Februari 2009 di LEE MARQUE, HOTEL PALACE OF THE GOLDEN HORSES, Seri Kembangan Selangor.Ramai yang hadir pada malam tu.Antara tetamu VVIP yang hadir ialan PM sendiri, isterinya, menantunya,presiden KAFA( Tan Sri Anuar Musa), Sathianathan, ketua menteri melaka dan ramai lagi..memang meriah..

Aku gi kat majlis tu ngan Abe Jera dan Matzu. Kat sana kami dok semeja ngan akujatt,abebudin,matjogho dan merio..Meja kami memang meriah..Al-maklumlah x biasa majlis grand macam ni..hehehe..Sebelum masuk kami sempat bergambar dengan beberapa player pilihan masing2..ada yang agak mesra..ada gak yang macam artis je lagaknya..nak ambik gambar ngan Jamal Abdillah (Penyanyi malam tu) x dapat..ntah mana peginya.Akub x kisah pun..janji dapat ambik gambar ngan otai the reds warriors..x lain x bukan Abe Halim Napi kita..tinggi wooo..abe halim ok je..steady je layan kami..Selain tu dapat gak aku ambik gambar ngan player lagenda Kelantan suatu masa dulu..Hasyim Mustaha..fuhhh...

Banyak perkara yang menarik berlaku malam tu..tapi aku malas nak cerita..Tgk je la gambar2 pasni..bersambung..

0 comments

Post a Comment

LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..