"gulaikawah" -rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..-

rempah dari cetusan Qolbi, resepi dari adunan Aqli..
Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih

IKLAN

NOTA

EPL

                   

LA LIGA

                   

MARI BERSAMA AMBO..

LAMAN ILMU

YM AMBO

KELAB AMBO..

Categories

Masa: 19-22 ok 2009
Tempat Main : Endah Parade, KL
Tempat tido: Hotel Plaza KL
Tempat Lepak: Kedai Mamak Jalan Lorong haji Taib..

Berbaloi-baloi jadi guru pengiring Kejohanan Boling Pend Khas Peringkat Kebangsaan 2009 kali ni..Selain dapat merehatkan minda, dapat jugak aku merasa bermain boling dalam suasana sebenar yang melibatkan tekanan, harapan dan usaha yang bersungguh2..Maklumlah pertandingan katakan..biasanya main suka2 je ngan kawan2..Hari kedua pertandingan,ada acara untuk pegawai. Seronok betul main ngan guru2 dari negeri lain yang macam2 gayanya..Pegawai dari pahang antara yang paling kecoh..awal2 lagi dah saiko..last2 dia yang out..hahahahaha..Kontigen labuan pula antara yang paling meriah..Macam tengok bola diaorang bersorak..Tapi setakat sorak la kan..main belakang cerita..nampak macam selalu je bola menyapu longkang..hehehehe..Alhamdulillah team aku dapat no 4 dari 13 pasukan..Beza jatuhan pin memang x banyak..Apapun kejohanan kali ni memang best..Budak2 pun ada yang dapat hadiah tahun ni..Tahun lepas satu pun x dapat..


Murid Masalah Pendengaran..Yang hujung tu awek aku..hahaha


Budak aku tengah tunggu giliran..


Letih aku layan budak ni..dari pagi sampai malam asyik bercakap je..hahaha


Nak gi jamuan makan malam..rimas betul la pakai baju batik..rasa macam YB pulak..


Kontigen dari N9..


Budak aku ni ( dulu aku sempat mengajar masa sekolah rendah) dapat hadiah high score..rasanya 198 jatuhan pin..dasyat2..


Bergambar bersama pelajar yang mendapat tempat kedua(masalah pendengaran individu lelaki) dan tempat keempat(masalah pembelajaran individu perempuan)


Pasukan pegawai dari kontigen N9..dapat hadiah tu..Tempat keempat je..Ok la tu dari x dapat lgsung..hahahahah(ditujukan khas buat kontigen pahang yang terlebih saiko..hahahahah)

1 comments

  1. abu muaz  

    Salam. Cantik bangat awek cikgu.

Post a Comment

LIGA SUPER 2012

Gomo Kelate Gomo!

Gomo Kelate Gomo!

WAL 'ASR

PENGUNJUNG

MARI KECEK KIRO..

SAING-SAING AMBO..